Barnmorskemottagning

Varmt välkommen till vår barnmorskemottagning!

Considra barnmorskemottagning på Södermalm, före detta Ekens Barnmorskor. Vår mottagning finns på Tideliusgatan 12, centralt belägen på Södermalm. Vi är sedan 2013 en del av Considra.

Vi är ett team med sex barnmorskor och specialistläkare inom obstetrik och gynekologi som har lång erfarenhet inom mödravård och förlossning.

Våra skickliga samtalsbarnmorskor stöttar vid förlossningsrädsla och kan erbjuda individuella samtal kring förlossningsrädsla.

Vi har vårdavtal med Region Stockholm och följer de riktlinjer och basprogram som finns uppsatta. Oavsett var i länet du bor är du välkommen till oss!

Graviditetskontroller, läkarbesök, ultraljud av medicinsk anledning, eftervårdskontroller och preventivmedelsbesök hos oss är kostnadsfria. Vi är måna om att våra kunder ska trivas hos oss och känna sig trygga och väl bemötta.

Vi hjälper dig med…

Är du gravid?
Välkommen till oss! Vi tar hand om er genom hela graviditeten, från inskrivningen till efterkontrollen efter barnets födelse. Drop-in tider är stängt under sommaren vecka 25-33. Vi startar igen vecka 34 på torsdagar mellan kl 08.15-09.30.