Barnmorskemottagning

Varmt välkommen till vår barnmorskemottagning!

Considra barnmorskemottagning på Södermalm, före detta Ekens Barnmorskor. Vår mottagning finns på Tideliusgatan 12, centralt belägen på Södermalm. Vi är sedan 2013 en del av Considra.

Vi är ett team med fyra barnmorskor och specialistläkare inom obstetrik och gynekologi som har lång erfarenhet inom mödravård och förlossning.

Våra samtalsbarnmorskor som utbildat sig inom förlossningsrädsla kan erbjuda individuella samtal kring förlossningsrädsla.

Vi har vårdavtal med Region Stockholm och följer de riktlinjer och basprogram som finns uppsatta. Oavsett var i länet du bor är du välkommen till oss!

Graviditetskontroller, läkarbesök, ultraljud av medicinsk anledning, eftervårdskontroller, cellprov, test för könssjukdomar och preventivmedelsbesök hos oss är kostnadsfria. Vi är måna om att våra besökare ska trivas hos oss och känna sig trygga och väl bemötta.

Nu kan du boka cellprov, preventivmedelsrådgivning, spiralinsättning/uttag/byte, recept på p-piller, test för könssjukdomar samt boka inskrivning om du är gravid via 1177.

Logga in på 1177 med BankID. Välj Mottagningar, hitta och lägg till, skriv Considra BMM Södermalm så kan du se lediga tider och boka.

Vi hjälper dig med…

Är du gravid?
Välkommen till oss! Vi tar hand om er genom hela graviditeten, från inskrivningen till efterkontrollen efter barnets födelse. Boka tid
genom att ringa 08-120 514 00,  välj knappval 4.

Eller logga in på 1177 och välj Mottagningar, hitta och lägg till, skriv Considra BMM Södermalm så kan du se lediga tider och boka.