Jobba hos oss

Vill du arbeta hos oss?

Considra är ett bolag som bedriver specialistsjukvård inom ramen för vårdval (LOV). Verksamheten består av gynekologi, öron-, näs- och halsverksamhet samt en barnmorskemottagning.

Gynekologiverksamheten bedrivs på våra mottagningar på Norrmalm, Södermalm, Östermalm och i Nacka.
Abortverksamheten finns på mottagningarna på Södermalm och i Nacka.
Öron-, näs- och halsmottagning finns på Södermalm och operationer görs i Nacka.
Barnmorskemottagning finns på Södermalm.
Uroterapimottagning finns på Östermalm.

All operationsverksamhet sker på Nacka Sjukhus eller på Cevita Care GynStockholm. Bolaget har vårdavtal med Region Stockholm.

Seniora specialister inom gynekologi och obstetrik.

Vår verksamhet växer snabbt och vi har ett mycket stort patientunderlag och söker erfarna/seniora specialister inom Gynekologi och Obstetrik.

Det finns stora möjligheter till flexibel tjänstgöring både vad det gäller arbetstid och plats/klinik. För dig som enbart önskar ha mottagning är även detta av intresse. Vid kliniken på Rosenlund har vi även en barnmorskemottagning för obstetriskt intresserade kollegor.

Välkommen med din ansökan! Maila personligt brev och CV till hakan.baehrendtz@considra.se
Välkommen till oss!
En vänlig men bestämd hälsning till bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare: Vi månar om att hålla ett starkt patientfokus och avböjer därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Just nu söker vi

”Jag är stolt över att få leda en organisation där alla medarbetare gör sitt yttersta för att hjälpa våra patienter och alltid med stort engagemang levererar vård med hög kompetens inom hela organisationen.”
– Håkan Baehrendtz, VD