Vill du bli Sveriges bästa kirurg inom gynekologi?

Cevitagruppen söker specialistläkare inom gynekologisk kirurgi

2022 gick Considra ihop med Cevita Care GynStockholm. Vi utför idag närmare 100 000 patientbesök per år och 10 000 operationer inom gynekologi. Vi står för 50% av all benign kirurgi i Stockholm inom gynekologi vilket motsvarar lika mycket som Danderyds Sjukhus, SöS och KS tillsammans.

Det är bara siffror. Den viktigaste styrkan är att sammanslagningen ger oss oanade möjligheter att fortsätta utvecklingen av en vård som helt och hållet utgår från kvinnans behov. Vi har en unik spetskompetens inom dysplasi, infertilitetsutredningar, kvalificerat ultraljud och förlossningsskador och leder utvecklingen inom laparoskopi och vaginal kirurgi, samtidigt som vi optimerar vårdprocesser.

Vi har mottagningar på flera olika ställen i Stockholm, geografiskt sett väl spridda i Stockholm, men all vår operationsverksamhet sker på Nacka Sjukhus eller på Cevita Care GynStockholm. Bolaget har vårdavtal med Region Stockholm.

Vi söker nu fler specialistläkare inom gynekologi
I vår fortsatta satsning erbjuder vi nu en traineetjänst som kirurg. Vi söker dig som ny färdig specialist med intresse för gynekologis kirurgi samt även mer erfarna specialister. För dig som vill utvecklas är detta en fantastisk karriärmöjlighet, där du kommer att få arbeta bredvid några av Sveriges mest erfarna kirurger både på Considra och CevitaCare. Du blir också en del av löpande innovativ utveckling inom gynekologisk kirurgi. Bland annat kommer du att arbeta med V-Notes, en ny operationsteknik som gett mycket goda resultat med flera förbättringar för kvinnan vid operation. Tack vare minimal invasiv gynekologisk kirurgi, t ex vid en hysterektomi, förkortas operationstiden samt ger mindre smärta och blödning för en patient som oftast kan gå hem redan samma dag.

Du får stora chanser att utvecklas som kirurg.
Tack vare Cevitagruppens position har vi en mycket stor volym av operationer. Våra specialister inom gynekologi med kirurgisk kompetens utför sannolikt flest operationer i landet, vilket gör att vi blir mycket skickliga med få komplikationer. Detta bekräftas av det nationella operationsregistret GYN OP. Med andra ord kommer du få en rik erfarenhet och stora möjligheter att utvecklas i din karriär.

Nyfiken? Ansök idag!
Välkommen med din ansökan! Maila personligt brev och CV till hakan.baehrendtz@considra.se. Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!